Taxi prevoz Podgorica Sutomore Proveri Cenu

Taxi prevoz Tivat Sutomore Proveri Cenu

Ono što su posebno naglasili iz Airbusa jeste da je njihova letelica prilično tiha (prilikom leta buka iznosi manje od 65 decibela, odnosno 70 pri sletanju). Štrbine je plaža čija dužina iznosi 150 m i smeštena je u izvornoj prirodi, a u jednom njenom delu postoji lekovito morsko blato kojim se kupači mažu jer blagotvorno deluje na kožna oboljenja i reumu. Tvrđava Haj-nehaj podignuta u XV veku a izgradili su je Mlečani radi odrbrane na strmom brdu kojem se može pristupiti samo peške na 225 m.n.v… Brdo je sa severozapadnog dela pristupačnije i lakše osvojivo pa otuda Haj, a sa jugoistočne nepristupačno i teško osvojio pa je Nehaj. U istorijskim spisima kao “Fortezza de Spizi”, a nešto kasnije 1550. Prema legendi obnovile su ga isključivo žene nakon jednog ranijeg razornog zemljotresa.

px” alt=”taxi sutomore”/>https://podgorica.taxi/ Ova plaža je praktično nastavak plaže Sutomore. Zahvakjujući lepoti šljunka kojim je prekrivena plaža u Čanju nazvana je Biserna obala.Kameni rt je deli na dve celine sa peskom na kopnu i šljunkvitim dnom u moru. Dvorac kralja Nikole – podignut je 1885 godine na samoj rivi.

px’/>

https://podgorica.taxi/

Naša prednost je tačnost što Vam omogućava da stignete u dogovoreno vreme na destinaciju koju želite. Naša redovna usluga je pojedinačni prevoz putnika (shuttle services), kao i grupni za koji Vam nudimo i posebne popuste. Garantujemo Vam najbolje taxi sutomore cene i vrhunsku uslugu. Po fiksnoj ceni za celo vozilo i bez skrivenih troškova na aerodromu će vas sa natpisom vašeg imena čekati uniformisani profesionalni vozač koji će vas i vaše saputnike prevesti luksuznim automobilom ili kombi vozilom.